+31 6 15578117

contact@emblemenopmaat.nl

specialist in maatwerk emblemen

Emblemen in alle soorten en maten; wij zijn dé partner voor maatwerk emblemen

specialist op het gebied van maatwerk emblemen.

Emblemen voor uw bedrijf, vriendengroep, airsoft team, sportvereniging.. Wij maken het perfecte maatwerk embleem die voldoet aan uw wensen. Borduuremblemen, Lederen emblemen, PVC emblemen of zelfs Glow In The Dark emblemen. Wij maken het speciaal voor u!

Soorten en maten

Wat kunnen we voor je maken?

Of het nu een embleem is met een circkel, vierkant op uitgesneden vorm, we kunnen het realiseren. Al vanaf 25 stuks.

We beginnen altijd met een sample en laten deze aan je zien. Wanneer je ons akkoord geeft gaan we over tot de volledige productie.

Borduurembleem

Onze specialiteit, borduuremblemen! Door middel van hoogwaardig borduurwerk gaan de emblemen nog jaren mee. Of het nu voor werkkleding is, voor een carnavalsjasje, of juist een sporttenue, wij maken het voor je.

Leder embleem

Ben je op zoek naar een stijlvolle manier van bijvoorbeeld het branden van je nieuwe kledingmerk? Dan is een leder embleem de ideale manier om op een stijlvolle manier te branden.

PVC embleem

Dit embleem is van gekleurd plastic gemaakt en wordt in een vorm geïnjecteerd. Het is flexibel, duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Ideaal voor bijvoorbeeld een airsoftteam waar de emblemen makkelijk schoon dienen te worden gemaakt.

Sublimatie embleem

Met Sublimatie techniek vergast de inkt onder invloed van hoge temperatuur en zakt de inkt in de onderliggende stof. Deze techniek is het beste te gebruiken bij emblemen met veel details.

Z

Materiaal

Z

Afwerking

Z

Oplage

Z

We gebruiken enkel materiaal van de hoogste Kwaliteit

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Emblemenopmaat.nl. De emblemen die we leveren gaan nog tientallen jaren mee en behouden zijn shine! We gebruiken enkel materiaal van de hoogste kwaliteit.

Z

In de afwerking hebben we alle aandacht voor detail

Al onze emblemen zijn met een nette rand afgewerkt. Dit maakt een embleem robuust en kan deze nog jaren mee gaan. Daarnaast is het mogelijk om een opstrijklaag op de achterkant van het embleem aan te laten brengen.

Emblemen bestellen vanaf 25 stuks zonder Maximum.

Emblemen zijn al te bestellen vanaf 25 stuks. We produceren jouw emblemen binnen één week.

Makkelijk en snel!

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een maatwerk embleem bij Emblemenopmaat.nl. Het invullen van het formulier duurt nog geen twee minuten. We nemen contact met je op met een offerte en bespreken de mogelijkheden met je door. 

Waarom emblemenopmaat.nl?

Je bent bij ons aan het juiste adres wanneer het aankomt op maatwerk emblemen. We hebben oog voor de klant en denken altijd mee.

Opstrijkbaar

Onze emblemen zijn standaard opstrijkbaar. Dit is bij de prijs inbegrepen. Wil je dit liever niet? Dan kunnen we deze uiteraard weglaten.

Hoogwaardige Afwerking

Het belangrijkste bij het maken van een embleem is de afwerking. We werken al onze emblemen af met een merrow rand of een lasergesneden wanneer je een afwijkende vorm wilt.

Sample first

We werken met het principe ‘Sample first’. We tonen je eerst een sample voordat we beginnen met de volledige productie. Zo weet je precies wat je kan verwachten!

Snelle levering

Na de goedkeuring van de sample hebben we binnen 3-5 werkdagen jouw emblemen geproduceerd. Je hebt alle emblemen dus lekker snel in huis! 

Let’s do this!

    Bestel Maatwerk Emblemen via Whatsapp